ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΡΑΣΗΣ - ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑ

Η εξέταση διαρκεί 30 λεπτά και γίνεται από τον κ. Χρήστο Πεππέ Οπτικό-Οπτομέτρη.
Εκτελούμε υπηρεσίες οπτομετρίας με εμπειρία άνω των 20 ετών.
Κύριο μέλημα μας είναι μια άνετη και λειτουργική όραση προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Στόχος μας είναι η προσαρμογή της συνταγής με βάση της συνθήκες εργασίας το ιστορικό, και την καθημερινότητα του πελάτη για μια λειτουργική και ξεκούραστη χρήση της οπτικής διόρθωσης.
Έχουμε διαπιστώσει ότι τα προβλήματα όρασης ξεκινούν από την εντατική χρήση της κοντινής όρασης (κινητά ,υπολογιστές, εντατικό διάβασμα). Ο έλεγχος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον έλεγχο της μεσαίας κοντινής ζώνης, και την επιλογή για τη σωστή διόρθωση της μέσω των κατάλληλων μέσων (οφθαλμικοί φακοί, φακοί επαφής) που η σύγχρονη τεχνολογία μας προσφέρει.
Ο έλεγχος προσφέρεται δωρεάν με την αγορά γυαλιών η φακών επαφής.

Σας συνιστούμε
- να φέρετε τα γυαλιά σας
- να φοράτε τους φακούς επαφής σας
- να υπολογίσετε μία ώρα από το χρόνο σας.
- Η οπτομετρική εξέταση δεν αντικαθιστά των οφθαλμολογικό έλεγχο!

ΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Αν δυσκολεύεστε να μετακινηθείτε εσείς η κάποιος γνωστός σας , προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κατ'οίκον για αγορά γυαλιών η έλεγχος όρασης .
Η υπηρεσία προσφέρετε για περιοχές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και των νοτίων προαστίων , σε μια περιοχή έως 15 χμ από την έδρα μας .

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο 2109714683.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Κάθε οπτική πάθηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με το σωστό οπτικό μέσο (οφθαλμικοί φακοί, φακοί επαφής, βοηθήματα χαμηλής όρασης). Εμείς σε αντίθεση με τα περισσότερα καταστήματα προσεγγίζουμε με αυστηρότητα και επαγγελματισμό την κάθε περίπτωση, εξετάζουμε την πρόταση του θεράποντος ιατρού και μαζί βρίσκουμε την πιο προσιτή λύση.

Η ποικιλία των φακών και η σωστή επιλογή τους αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας στην προσαρμογή του πελάτη σε αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για τους πολυεστιακούς φακούς επαφής και αυτός είναι ο λόγος της συνεργασίας του καταστήματος μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οπτικών ειδών του κόσμου, όπως Hoya, Essilor, Tokai, Rodenstock και άλλες.

Εγγύηση στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας είναι η συνεχής ενημέρωση και η υψηλή μας κατάρτιση που επιτυγχάνεται παρακολουθώντας διαρκώς σεμινάρια σε θέματα οπτομετρίας, φακών επαφής και τεχνολογία κρυστάλλων που σε συνάρτηση με τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του καταστήματος μας, μας διατηρούν σε ένα πολύ υψηλό επιστημονικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.