Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Η εταιρεία μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.

Η Omega Optics σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με έως και 6 άτοκες δόσεις! Για αγορές έως 50 €, 2 άτοκες δόσεις. Για αγορές έως 100 €, 4 άτοκες δόσεις. Για αγορές πάνω από 100 € 6 άτοκες δόσεις!

Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπεζικού ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε και το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από μεγάλης αξιοπιστίας συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη RapidSSL, Inc.), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής: πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα προηγείται προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του/ων προϊόντος/ων που θα σας αποστείλουμε. Η δέσμευση αυτή θα ισχύει για χρονικό διάστημα 6 ημερών, σε περίπτωση δε που για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, τότε θα ακυρώνεται αυτόματα. Όμως, για ορισμένες πιστωτικές κάρτες που δεν είναι τεχνικά εφικτή η προέγκριση στο στάδιο αυτό θα πραγματοποιείται η οριστική χρέωση του συνολικού ποσού. Σε περίπτωση επιτυχούς προέγκρισης, η οριστική χρέωση της κάρτας σας γίνεται με την αποστολή των προιόντων προς εσάς.
Στην περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα στην προέγκριση ή την οριστική χρέωση του συνόλου του ποσού, τότε θα επικοινωνεί μαζί σας και στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει (μέσω του αιτήματος παραγγελίας σας), ο αρμόδιος υπάλληλος από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρεία μας, προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για το θέμα αυτό.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας με τον τρόπο αυτό, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει μέσω του αιτήματος παραγγελίας σας προκειμένου εσείς να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τέλος, στην περίπτωση καμία από τις δύο επικοινωνίες δεν καταστεί για οποιονδήποτε λόγο δυνατή, για χρονικό διάστημα 10 ημερών από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, τότε το αίτημα σας προς παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως και θα πρέπει να αποστείλετε ξανά το αίτημά σας προς εμάς. Στην περίπτωση αυτή, όμως, η εταιρεία μας θα σας αποστέλλει σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.

 

ΜΕΣΩ PayPal: Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλές διαδικτυακού τόπου paypal.com. Οι όροι χρήσης της υπηρεσίας αναφέρονται στην ιστοσελίδα που θα μεταφερθείτε όπως και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε. Μετά το τέλος της πληρωμής σας θα μεταφερθείτε πάλι στο omegaoptics.gr όπου και θα υπάρχει επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Καταβάλλετε το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα κατά την παραλαβή του(ς) από τον μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε το προϊόν που παραγγείλατε από το κατάστημα μας στην έδρα μας, Λ. Βουλιαγμένης 225, Δάφνη.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

EUROBANK:
IBAN: GR16 0260 2510 0005 5020 1361 784
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
IBAN: GR430 1101 1500 0001 1500 442 964
ΠΕΙΡΑΙΩΣ :
IBAN: GR03 0172 0220 0050 2209 6398 443
ALPHA BANK:
IBAN: GR61 0140 1130 1130 0200 2002 604
 
Δικαιούχος Λογαριασμού:  OMEGAOPTICS IKE