ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

OMEGA OPTICS

Ονομάζομαι Χρήστος Πεππές και είμαι ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διευθύνων του καταστήματος οπτικών ΄΄Οmegaoptics΄΄που βρίσκεται στην Βουλιαγμένης 225 και Κλειούς 1 από το 1996. Είμαι γόνος μεταναστών του Βελγίου όπου και γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα.

Το ενδιαφέρον μου για τους φακούς εξελίχτηκε με τα χρόνια σε επαγγελματικό προσανατολισμό και στο αντικείμενο των σπουδών μου, της οπτικής οπτομετρίας. Η αγάπη μου για την Ελλάδα και το επάγγελμα μου ήταν ο λόγος της ίδρυσης του καταστήματος μου.

Τώρα με την ευκαιρία των εορτασμών των δεκαπέντε χρόνων λειτουργίας καθώς και με την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για ποιότητα και υπηρεσίες του επιπέδου που μόνο εμείς ξέρουμε τόσα χρόνια να προσφέρουμε, εγκαινιάζουμε το πρώτο διαδικτυακό μας κατάστημα στα ίδια πρότυπα και με τις παραδοσιακές πλέον παροχές. Η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία.

Η πείρα που αποκτήσαμε, η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση αλλά και η γενετήσια σχεδόν αγάπη μας για το αντικείμενο της εργασίας μας, μας οδήγησαν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επίκεντρό μας ο πελάτης

Το κατάστημα "Omegaoptics" δεν είναι απλά διεκπαιρεωτής και εκτελεστής συνταγών. Ούτε ένα "πρατήριο" οπτικών ειδών. Ακούμε και καταγράφουμε το πρόβλημα του πελάτη συνεπίκουροι του οφθαλμίατρου, εξετάζουμε και προσφέρουμε λύσεις ανάλογα με το ιστορικό, τις ανάγκες, την χρήση και πάνω απ όλα τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.

Γιατί άλλες είναι οι ανάγκες ενός χρήστη Η/Υ, άλλες ενός οδηγού οχήματος, ενός οδοντογιατρού ή ενός πιλότου.