Θέλετε να κάνετε μια μοδάτη εμφάνιση και να ξεχωρίσετε από το πλήθος; Οι πολύχρωμοι φακοί επαφής μπορούν να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να κάνετε ακριβώς αυτό. Όχι μόνο μπορούν να προσθέσουν ένα διαφορετικό χρώμα στα μάτια σας, αλλά μπορούν επίσης να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να τονίσετε το μακιγιάζ και να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά γοητείας.

Οι πολύχρωμοι φακοί επαφής, μερικές φορές γνωστοί και ως φακοί μόδας, δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη λάμψη στην εμφάνισή σας, αλλά μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένα διασκεδαστικό μέρος κάθε κοστούμι.

Αν σχεδιάζετε ένα θεματικό πάρτι, γιατί να μην απογειώσετε το κοστούμι σας με μερικούς έγχρωμους φακούς επαφής; Ή για όσους από εμάς δεν είναι οι μεγαλύτεροι οπαδοί του μακιγιάζ των ματιών, οι πολύχρωμοι φακοί επαφής παρέχουν έναν μοναδικό και περιπετειώδη τρόπο για να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

Οι πολύχρωμοι φακοί επαφής  διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ ανάλογα με τη μάρκα που θα επιλέξετε. Από τα παραδοσιακά μπλε και πράσινα μέχρι τα τολμηρά κίτρινα και μοβ, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να εκφραστείτε με αυτούς τους φακούς.

Υπάρχουν επίσης φακοί που επικεντρώνονται καθαρά στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού σχεδίου, όπως οι φακοί endwirl, τα μάτια γάτας ή οι φακοί starburst. Όποιο στυλ και αν επιλέξετε, το να φοράτε χρωματιστούς φακούς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

 

Πολύχρωμοι φακοί επαφής-Omega Optics

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ οι πολύχρωμοι φακοί επαφής μπορούν να είναι εξαιρετικοί για την προσθήκη ενός δραματικού εφέ σε κοστούμια και μακιγιάζ, δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν όλες τις ανάγκες φροντίδας των ματιών. Οι έγχρωμοι φακοί είναι συνήθως διαθέσιμοι σε μη συνταγογραφούμενους φακούς μόδας και δεν έχουν σχεδιαστεί για να διορθώνουν την όραση.

Ενώ ορισμένες μάρκες προσφέρουν διορθωτικούς φακούς σε διάφορα χρωματιστά σχέδια, είναι καλύτερο να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο οπτικό για να συζητήσετε ποιοι φακοί είναι οι καλύτεροι για την υγεία των ματιών σας και τις ανάγκες διόρθωσης της όρασής σας.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε το βήμα και να δοκιμάσετε έγχρωμους φακούς, υπάρχουν μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι οι φακοί σας προσφέρουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Όταν επιλέγετε φακούς, βεβαιωθείτε ότι τους αγοράζετε από μια αξιόπιστη εταιρεία, εξασφαλίζοντας ότι θα πάρετε φακούς που είναι καθαροί και ασφαλείς για τα μάτια σας.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλες τις οδηγίες φροντίδας που περιλαμβάνονται στους πολύχρωμους φακούς επαφής σας, φροντίζοντας να τους διατηρείτε καθαρούς και να τους αντικαθιστάτε τακτικά. Επιπλέον, οι έγχρωμοι φακοί θα πρέπει να συνταγογραφούνται από επαγγελματία οφθαλμίατρο, ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι άνετοι και έχουν το σωστό μέγεθος και ισχύ.

 

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση και με τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε, θα βρείτε σίγουρα κάτι που να ταιριάζει στο στυλ σας. Θυμηθείτε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι οι φακοί σας είναι ασφαλείς για τα μάτια σας και να συμβουλευτείτε έναν οπτικό για μια σωστή συνταγή πριν δοκιμάσετε οποιουσδήποτε φακούς επαφής. Με αυτά τα βήματα και λίγη έρευνα, θα είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τους τέλειους φακούς για την εμφάνισή σας!