Οπτομετρικός Έλεγχος

Συμπεριφερειακή οπτομετρία και έλεγχος όρασης

Κλείστε άμεσα ραντεβού για Οπτομετρικό Έλεγχο

Για ραντεβού καλέστε μας στο +30 2109714683

Οπτομετρικός Έλεγχος

Η Σημασία της Συμπεριφερειακής Οπτομετρίας

Οι καθημερινές απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής πιέζουν το οπτικό σύστημα και φέρνει κόπωση και δυσλειτουργία της όρασης .Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά αυτούς τους στρεσογόνους παράγοντες χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση στον έλεγχο όρασης .

Η συμπεριφερειακή οπτομετρία υπολογίζει αυτούς τους στρεσογόνους παράγοντες στην οπτομετρική εξέταση και θα προσαρμόσει την συνταγή στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη .

Οι ανάγκες του πελάτη λοιπών προκύπτουν από την καθημερινότητα του, της ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει στο χώρο εργασίας του , των χρόνο που περνάει μπροστά στον υπολογιστή ,της αποστάσεις διαβάσματος και την εργονομία , μέχρι και τον φωτισμό του χώρου εργασίας !

Ο οπτικός οπτομέτρης είναι ο ειδικός της όρασης που θα συνυπολογίσει όλες αυτές τις παραμέτρους στον οπτομετρικό έλεγχο , για να εκδώσει την τελική συνταγή . Για την εκτέλεση αυτής της συνταγής θα χρησιμοποιήσει προηγμένους τεχνολογικά φακούς οράσεως για την κατασκευή του οπτικού βοηθήματος (γυαλιά οράσεως ,φακοί επαφής, βοηθήματα χαμηλής όρασης).
Οι προηγμένοι τεχνολογικά φακοί οράσεως, θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και θα βοηθήσουν τον χρήστη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Όπως είναι η οφθαλμική κόπωση, τους πονοκεφάλους και τα προβλήματα που σχετίζονται με την χρήση ψηφιακών συσκευών ( φορητές συσκευές ή υπολογιστή ).

Οπτομετρικός Έλεγχος-Omega Optics