Δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφές προϊόντων:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή αλλάξατε γνώμη και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας , επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρινόμενος με τα έξοδα αποστολής.
Σε κάθε περίπτωση το χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές.
Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail sales@omegaoptics.gr ή στο τηλέφωνο 210 97 14 683, γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του φθαρμένου ή ελαττωματικού. Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.
Εξαίρεση απο το δικαίωμα υπαναχώρησης:
α) σε περίπτωση προμύθειας σφραγισμένων αγαθών που έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση .
β)σε περίπτώση προμύθειας αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή η σαφώς εξατομικευμένων .
γ)σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας μετά από αίτημα του πελάτη όταν το προϊόν δεν διατίθεται προς άμεση παράδοση.