4 υπέροχα Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία !

Ψάχνεις γυαλιά ηλίου και νομίζεις ότι θέλεις να αγοράσεις κάτι σε στυλ Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία; Έχεις ενδοιασμούς αν ταιριάζει στο πρόσωπό σου; Φοβάσαι να τα τολμήσεις;

Τα Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία είναι αναμφίβολα ένα αξεσουάρ που τραβάει την προσοχή, καθώς ξεφεύγει από τα βασικά σχήματα γυαλιών και δίνει έξτρα πόντους στο στυλ. Παρόλα αυτά, η επιλογή του θέλει προσοχή. Τα Ορθογώνια Γυαλιά  ταιριάζουν κυρίως σε στρογγυλεμένα πρόσωπα. Ο λόγος είναι πως τα Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου  δίνουν μια «ψευδαίσθηση» μακρόστενου και λεπτού προσώπου. Αν, πάλι, έχεις οβάλ πρόσωπο, ανήκεις στην ευνοημένη ομάδα ανθρώπων που τους ταιριάζουν όλα τα σχέδια γυαλιών, κατ επέκταση και τα Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία. Επιπλέον, τα Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου  θεωρούνται πολύ τάση και τα προτιμάνε στις νέες ηλικιακά ομάδες, κάτι που τα οδηγεί και στα φετινά trends των αξεσουάρ.

Έχοντας έναν βασικό γνώμονα για αυτό το σχήμα γυαλιών ηλίου, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα τέσσερα αγαπημένα μας Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία.

Moschino MOLS124/S 6XQHA

Ο Ιταλικός οίκος μόδας Moschino που πρεσβεύει την απόλυτη ελευθερία στην μόδα και το στυλ, κάνοντας τα κομμάτια του να αποτελούν «έργα τέχνης». Προσεγμένες λεπτομέρειες και έντονες συνθέσεις, υπόσχονται ξεχωριστά γυαλιά ηλίου, όπως το παραπάνω.

Vogue VO5404S 297273

Αν πάλι θέλεις ένα ζευγάρι πιο διαχρονικό, η εταιρεία Vogue έχει κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων, το παραπάνω κωδικό, με την διχρωμία στον σκελετό σε καφέ αποχρώσεις.

Michael Kors MK2098U Isle of Palms

Ο αμερικανός σχεδιαστής κατάφερε να γίνει γνωστός συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις προσιτές τιμές στα κομμάτια του. Η εταιρεία Michael Kors έχει αγαπηθεί για τα chic και καλόγουστα σχέδια της σε γυαλιά ηλίου, που δεν χρειάζονται μια περιουσία για να τα αποκτήσεις.

Ralph RA5287 60088/8H

Τέλος, η εταιρεία Ralph Lauren κυκλοφόρησε τα απόλυτα Μωβ Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου Γυναικεία της χρονιάς για τις πιο τολμηρές !