4 εντυπωσιακά Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Μάσκα…και γιατί να τα επιλέξεις.

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο αναγκαίο είναι να επενδύουμε σε καλά ζευγάρια γυαλιά ηλίου. Το κυριότερο σε αυτό το κομμάτι είναι να επιλέξουμε γυαλιά που τονίζουν το σχήμα του προσώπου μας, ταιριάζουν με το καθημερινό μας ντύσιμο και είναι εύχρηστα για την καθημερινότητα μας.

Έτσι, θα καταφέρουμε να διαλέξουμε σωστά τα γυαλιά ηλίου που θα μας χρησιμεύσουν. Στην κατηγορία των ανδρών, ένα σχήμα γυαλιών που θα ξεχωρίσει το 2023 φαίνεται να είναι τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Μάσκα.

Τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Μάσκα είναι ένα είδος σχήματος που ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και τονίζει τα πλεονεκτήματα αυτού. Αν και φαντάζει τολμηρή επιλογή, τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Μάσκα έχουν γίνει τάση και αναμένεται να τα βλέπεις παντού την νέα σεζόν! Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα αγαπημένα μας Γυαλιά Ηλίου  Μάσκα που μπορείς να βρεις στο www.omegaoptics.gr .

Oakley OO9471-0336 ENCODER

Η εταιρεία Oakley είναι γνωστή για τα εκκεντρικά και νεανικά σχέδια σε γυαλιά ηλίου. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή της η κατηγορία με Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά ! Με γκρι χρώμα φακό και μαύρο σκελετό για να ταιριάζει σε όλα τα look.

Polaroid 07886D 9CARC

H Polaroid προτείνει ένα πιο απλό στυλ στην κατηγορία αυτή με μαύρο ματ σκελετό και γκρι φακό. Ένα διαχρονικό ζευγάρι Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά για όλες τις ηλικίες.

RAYBAN RB 3597 002/WO

Και η Ray ban σε διαφορετικό “μήκος κύματος” με εντυπωσιακό πράσινο χρώμα φακού και λεπτό μαύρο σκελετό για πιο εναλλακτικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Gucci 1025s – I31HA – 60

Τέλος, η εταιρεία Gucci με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που πάντα την ξεχωρίζει, έχει να σου προτείνει το παραπάνω ζευγάρι σε Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Μάσκα. Είναι σε καφέ χρώμα και έχει κοκκάλινο σκελετό.