3 Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Στρογγυλά και πως θα τα συνδυάσεις!

Κάθε χρόνο οι τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου αλλάζουν, παρόλα αυτά τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Στρογγυλά παραμένουν πάντα στην κορυφή των τάσεων. Τα γυαλια ηλίου πρωτοεμφανίστηκαν τον 20ο αιώνα και αποτέλεσαν σύμβολο πνευματικής καλλιέργειας και οικονομικής επιφάνειας για όσους τα φορούσαν.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί πως τα πρώτα γυαλιά ηλίου που εμφανίστηκαν ήταν αποκλειστικά Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Στρογγυλά. Με άλλα λόγια, τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά  είναι το πρώτο σχέδιο γυαλιών ηλίου που υπήρξε ποτέ!

Στην αρχή, η χρήση τους ήταν καθαρά για λειτουργικούς λόγους, για την προστασία των ματιών από τον ήλιο. Στην συνέχεια, την δεκαετία του 1920, όπου τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Στρογγυλά εμφανίστηκαν στο Hollywood, στις ταινίες και τα περιοδικά μόδας, πήραν την θέση του αξεσουάρ στο σύνολο.

Πλέον, τα Γυαλιά Ηλίου Ανδρικά Στρογγυλά αποτελούν αγαπημένη επιλογή και προσθέτουν «πόντους» σε ολόκληρο το look.

Ray-Ban RB3691 002/B1

Ένα από τα πιο basic και διαχρονικά Γυαλιά Ηλίου  Στρογγυλά είναι το παραπάνω της εταιρείας Ray Ban. Ο συγκεκριμένος κωδικός προϊόντος παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο, αφού κάθε σεζόν παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση. Επιπλέον, ταιριάζει με όλα τα στυλ και τα ρούχα λόγω του χρώματος του.

Tommy Hilfiger TH 1713/S 807KU

Άλλο ένα διαχρονικό ζευγάρι με μαύρο κοκκάλινο σκελετό είναι αυτό της εταιρείας Tommy Hilfiger. Πιο American style, που σίγουρα ταιριάζει όμως με όλα τα looks και τις ηλικίες. Αν ψάχνεις εκκεντρικά Γυαλιά Ηλίου Στρογγυλά, τότε αυτά τα γυαλιά σου ταιριάζουν απόλυτα.

Emporio Armani 4045 5323/6G

Τελευταία μας πρόταση σε Γυαλιά Ηλίου Στρογγυλά είναι η παραπάνω της εταιρείας Emporio Armani. Με μαύρο ματ σκελετό και τύπο φακού καθρέφτη σε χρώμα ασημί.

Στο Omega Optics μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά (και γυναικεία) γυαλιά ηλίου! Διάλεξε ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μάρκες και βρες το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπό σου.

Comments are closed.