ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Κάθε οπτική πάθηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με το σωστό οπτικό μέσο (οφθαλμικοί φακοί, φακοί επαφής, βοηθήματα χαμηλής όρασης). Εμείς σε αντίθεση με τα περισσότερα καταστήματα προσεγγίζουμε με αυστηρότητα και επαγγελματισμό την κάθε περίπτωση, εξετάζουμε την πρόταση του θεράποντος ιατρού και μαζί βρίσκουμε την πιο προσιτή λύση.

Η ποικιλία των φακών και η σωστή επιλογή τους αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας στην προσαρμογή του πελάτη σε αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για τους πολυεστιακούς φακούς επαφής και αυτός είναι ο λόγος της συνεργασίας του καταστήματος μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οπτικών ειδών του κόσμου, όπως Hoya, Essilor, Tokai, Rodenstock και άλλες.

Εγγύηση στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας είναι η συνεχής ενημέρωση και η υψηλή μας κατάρτιση που επιτυγχάνεται παρακολουθώντας διαρκώς σεμινάρια σε θέματα οπτομετρίας, φακών επαφής και τεχνολογία κρυστάλλων που σε συνάρτηση με τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του καταστήματος μας, μας διατηρούν σε ένα πολύ υψηλό επιστημονικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο